» » » The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021)

The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021)
WebRip
Feb 05 2023

The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021)

ταινια The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021) online greek subtitles Σε ένα παρισινό καφέ των αρχών του 20ού αιώνα, ένας ναυτικός βάζει στοίχημα να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που θα δει να διαβαίνει την πόρτα. Ευτυχώς γι αυτόν, η γυναίκα για την οποία κερδίζει το στοίχημα είναι η εκθαμβωτική Λίζι. Δυστυχώς, όμως, ένας γάμος που ξεκινά σαν χαριτωμένο αστείο σύντομα μετατρέπεται σε μια συναισθηματικά επώδυνη καταβύθιση στη ζήλεια.

Ταινία ανήκει στη λίστα:
Καλύτερες ταινίες Αισθηματικές του 2021 online (30 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB

The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021) online greek subs

• Trailer
δειτε την ταινια The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Ταινίες του 2021 / Δράμα / Αισθηματικές με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021) με υποτιτλους online

Σχόλια για την ταινια The Story of My Wife / Η Ιστορία της Γυναίκας μου / A feleségem története (2021)

1
  • reload, if the code cannot be seen
  1. Χριστίνα Αντώνη
    Χριστίνα Αντώνη
    0 1 March 2023 07:45
    Δεν καταλαβαινω γιατί ονομαστηκε έτσι όταν άνετα αφορά την υπαρξιακη ταυτότητα,το καλωσορισμα στην ζωή κ τον αποχαιρετισμο,τι αξίζει στην ζωή...κι όχι το αδιαφορο θέμα αν η σύζυγος ήταν πιστη.
    Εξαισιος ο πρωταγωνιστής, ένας ανδρας με αξιοπρεπη αναζητηση αφοσιωσης κ του έρωτα.
    Αξίζει οπωσδηποτε