Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006)
Aug 13 2013

Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006)

ταινια Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006) online greek subtitles Νέοι μπελάδες! Η περιπέτεια δεν τελειώνει ποτέ καθώς τώρα η Λίλο και ο Στιτς θα έρθουν αντιμέτωποι με την περιπέτεια της ζωής τους στην ολοκαίνουργια ξεκαρδιστική περιπέτεια της Disney, Λιρόϊ και Στιτς.
Η Λίλο, ο Στιτς, ο Τζούμπα και ο Πλίκλι βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του γαλαξία, εκεί που πραγματικά θέλει ο καθένας, σαν επιβράβευση για το γεγονός ότι κατάφεραν και συγκέντρωσαν μαζί και τα 625 πειράματα. Δεν θα χαρούν όμως πολύ αυτήν την ηρεμία, γιατί οι ζωές τους θα γίνουν πάλι άνω κάτω όταν ο Δρ. Χάμστερβιλ βγαίνει από τη φυλακή και αναγκάζει τον Τζούμπα να φτιάξει ένα νέο πείραμα – το Λιρόϊ, τον κακό δίδυμο αδερφό του Στιτς. Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Χάμστερβιλ φτιάχνει ένα ολόκληρο στρατό από μικρούς, κακούς Λιρόϊ για να πετύχει τα σχέδιά του.
Τώρα ο κλήρος πέφτει στη Λίλο που πρέπει να συγκεντρώσει και πάλι όλη την ομάδα για να πολεμήσουν μαζί τον στρατό των Λιρόι. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, οι τέσσερις φίλοι ανακαλύπτουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι!


Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κινούμενα Σχέδια / Walt Disney με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Λίροϊ και Στιτς / Leroy and Stitch (2006)

0
  • reload, if the code cannot be seen