Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016)
BrRip
Sep 19 2016

Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016)

ταινια Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016) online greek subtitles Ψάχνοντας την Ντόρι (αγγλικά: Finding Dory) ονομάζεται αμερικανική 3D computer-animated κωμική-δραματική ταινία σε παραγωγή Pixar Animation Studios και διανομή Walt Disney Pictures.

Ένα χρόνο μετά την επανασύνδεση του Νέμο με τον πατέρα του Μάρλιν, η Ντόρι ανακαλεί σε μια παιδική ανάμνηση ότι έχει οικογένεια. Αποφασίζει να τους ψάξει και ο Μάρλιν με το Νέμο τη συνοδεύουν στην αναζήτησή της. Με τη βοήθεια του Κάφκα, διασχίζουν ένα θαλάσσιο ρεύμα που οδηγεί στην Καλιφόρνια και η Ντόρι αιχμαλωτίζεται από υπαλλήλους ενός Ινστιτούτου Θαλάσσιας Ζωής. Την βάζουν σε Καραντίνα για την αποστολή της σε μόνιμο ενυδρείο και εκεί γνωρίζει ένα χταπόδι, τον Χανκ. Σε μια έκθεση, η Ντόρι συναντά την παιδική της φίλη Μοίρα, έναν φαλαινοκαρχαρία και τον Μπέιλι, μία φάλαινα μπελούγκα ενώ ο Μάρλιν και ο Νέμο προσπαθούν να τη σώσουν. Με τη βοήθεια δύο θαλάσσιων λιονταριών και ενός παγοβουτίου, καταφέρνουν να φτάσουν στο Ινστιτούτο.

Ξανασμίγουν και εντοπίζουν μία δεξαμενή με μπλέ τανγκ, στην οποία πιστεύουν ότι είναι οι γονείς της. Η Ντόρι βρίσκεται κατά λάθος στον ωκεανό και παρατηρεί ένα μονοπάτι από κοχύλια. Στο τέλος του μονοπατιού, βρίσκει τους γονείς της και ξανασμίγουνε. Ο Μάρλιν και ο Νέμο βρίσκονται στο φορτηγό για το Κλίβελαντ με τον Χανκ. Η Ντόρι με τους γονείς της, τη Μοίρα και τον Μπέιλι κατευθύνονται προς το φορτηγό για να τους σώσουν.

Ταινία ανήκει στη λίστα:
Καλύτερες ταινίες Ταινίες του 2016 του 2016 online (60 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Μεταγλωτισμένα Παιδικά του 2016 online (7 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Παιδικές του 2016 online (16 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Walt Disney του 2016 online (2 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB

Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κινούμενα Σχέδια / Μεταγλωτισμένα Παιδικά / Walt Disney / Ταινίες του 2016 με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Ψάχνοντας την Ντόρι / Finding Dory (2016)

1
  • reload, if the code cannot be seen
  1. EffieR
    EffieR
    +1 25 May 2020 23:22
    Μπαίνω πρώτη φορά.πως μπορώ να την κατεβάσω?