» » » Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005)

Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005)
WebRip
Sep 28 2021

Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005)

ταινια Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005) online greek subtitles Περισσότερα από 30 χρόνια πέρασαν από την προβολή της προκλητικής ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι». Αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την κληρονομιά που άφησε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Brian Grazer (“A beautiful Mind”) σε συνεργασία με τη Σίλα Νεβίνς, πρόεδρο του τμήματος ντοκιμαντέρ στο κανάλι HBO, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους σκηνοθέτες Fenton Bailey και Randy Barbato με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ για μία ταινία «φαινόμενο» της εποχή της. Γι αυτούς, το «Βαθύ λαρύγγι» ήταν μία ταινία που γυρίστηκε από το τίποτα και άλλαξε σχεδόν τα πάντα.
Το «Μέσα στο βαθύ λαρύγγι» μέσα από συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων και συντελεστών, είναι μία παραγωγή που δεν κουράζει ιδιαίτερα το θεατή και μπορεί να του δώσει στοιχεία έρευνας για μία εποχή όχι πολύ μακρινή από τα σημερινά δεδομένα στον τρόπο αντιμετώπισης των σεξουαλικών ζητημάτων.

Ταινία ανήκει στη λίστα:
Καλύτερες ταινίες Ιστορικές του 21 April 2005 online (1 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Ντοκιμαντέρ του 21 April 2005 online (1 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB
Καλύτερες ταινίες Βιογραφίες του 21 April 2005 online (1 θέση) βάση βαθμολογίας IMDB

Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Ιστορικές / Ντοκιμαντέρ / Βιογραφίες με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Μέσα στο βαθύ λαρύγγι / Inside Deep Throat (2005)

0
  • reload, if the code cannot be seen