» » » Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012)

Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012)
DVDRip
Aug 14 2013

Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012)

ταινια Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012) online greek subtitles Μετά τη βραβευμένη μεταφορά του λογοτεχνικού αριστουργήματος «Μια Απλή Καρδιά» του Γκιστάβ Φλομπέρ, η γαλλίδα Μαριόν Λεν επιστρέφει με μια απόλυτα προσωπική ταινία. Η ανερχόμενη δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί ένα ερωτικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο σταρ παγκοσμίου λάμψης, η Ζιλιέτ Μπινός και ο Έντγκαρ Ραμίρεζ.

Οι δυο τους ερμηνεύουν τη Μίλα και τον Ξαβιέ, πετυχημένους χειρουργούς με ειδικότητα στη μεταμόσχευση καρδιάς, οι οποίοι ζουν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια. Το ζευγάρι μοιράζεται το πάθος για την εξαιρετικά υπεύθυνη δουλειά τους, αλλά η αγάπη του Ξαβιέ για το αλκοόλ έχει αρχίσει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του σ’αυτήν. Η Μίλα δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει με τον αλκοολισμό του, ενώ η απρόσμενη εγκυμοσύνη της φτάνει τη σχέση τους στα όρια.


Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Δράμα / New Movies με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Ανοιχτή Καρδιά / A Monkey on my Shoulder / À coeur ouvert (2012)

0
  • reload, if the code cannot be seen