Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016)
BrRip
Jan 25 2017

Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016)

ταινια Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016) online greek subtitles Η οικογένεια της Άλμα παράγει ποιοτικό ελαιόλαδο στην περιοχή Μπεξ Μεστράτ της Ισπανίας επί πολλές γενεές. Όμως, αλλαγές και πιέσεις από τη βιομηχανία έχουν καταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους οικονομικά ανέφικτες, και πλέον η οικογένεια είναι ένας κανονικός μαζικός παραγωγός. Ο παππούς της Άλμα δεν έχει βγάλει μιλιά εδώ και χρόνια. Η θλίψη τον έχει καταβάλει, και τελευταία δεν θέλει ούτε να φάει. Οι γιοι του δεν είναι υπομονετικοί μαζί του, αλλά η Άλμα τον καταλαβαίνει. Ξέρει ότι ο παππούς θρηνεί για ένα ελαιόδεντρο χιλίων ετών, το οποίο η οικογένεια ξερίζωσε για πληρώσει κάποια χρέη. Ανίκανη να αποδεχτεί ότι ο παππούς της θα πεθάνει χωρίς να δικαιωθεί, η Άλμα ξεκινάει μια δονκιχωτική αποστολή να βρει το δέντρο και να το επιστρέψει στον οικογενειακό κήπο.

Από την πολυβραβευμένη σκηνοθέτιδα του "Ακόμα Και Η Βροχή", Ισιάρ Μπολαίν.

Η Άλμα είναι 20 χρονών και ζει σ’ ένα μικρό χωριό στην ανατολική ακτή της Ισπανίας. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αγαπημένο της παππού, παρόλο που εκείνος έχει σταματήσει να μιλά εδώ και χρόνια. Όταν αρνείται πια και να φάει, η Άλμα πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να τον βοηθήσει, είναι να βρει και να φέρει πίσω την ελιά που ξεριζώθηκε και πουλήθηκε από την οικογένεια του πριν 12 χρόνια. Χωρίς πλάνο και χρήματα, πείθει συγγενείς και φίλους να την ακολουθήσουν στην αναζήτηση της ελιάς που ανήκε στην οικογένεια της για περισσότερα από 2 χιλιετίες.


Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κωμωδία / Δράμα / Ταινίες του 2016 με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Η Ελιά - El olivo - The Olive Tree (2016)

0
  • reload, if the code cannot be seen