» » » Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013)

Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013)
BrRip
Aug 06 2013

Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013)

ταινια Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013) online greek subtitles Ο Μουζαφάρ κι ο Φερούζ είναι δύο ευγενικοί βοσκοί στο Ταμπουλιστάν, μια μικρή χώρα στην κεντρική Ασία, της οποίας κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξη. Προκειμένου να φέρουν τη χώρα τους στο επίκεντρο της διεθνούς σκηνής, ο γιος του προέδρου αποφασίζει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας μέσω ενός τρομοκρατικού χτυπήματος. Έτσι, αναθέτει στους δύο βοσκούς, που είναι περισσότερο αφελείς παρά κακοί, την αποστολή της ζωής τους: να καταστρέψουν τον Πύργο του Άιφελ! Για να επιτύχουν τον στόχο τους, πρέπει να διασχίσουν την πιο εχθρική χώρα: τη Γαλλία!

Μια Γαλλία που απέχει πολύ από τη Δύση που τους είχαν περιγράψει: κορσικανοί εθνικιστές, αστυνομικοί υπερβάλλοντος ζήλου, ανέντιμοι ταξιτζήδες, βίαιοι υποστηρικτές, γκρινιάρηδες υπάλληλοι, αγενείς σερβιτόροι, δαιδαλώδης γραφειοκρατία και ιατρικά λάθη... Τίποτα δεν θα τους έρθει εύκολα. Ευτυχώς, όμως, θα γνωρίσουν τη Μαριάν, μια νέα όμορφη δημοσιογράφο, που πιστεύοντας ότι είναι λαθρομετανάστες, θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που συναντούν και θα τους γνωρίσει μια διαφορετική Γαλλία: μια χώρα φιλόξενη, υπέροχη και γενναιόδωρη όπου μπορεί κανείς να ζήσει μια καλή ζωή. Ζήτω η Γαλλία!


Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κωμωδία / New Movies με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Είναι Τρελοί Αυτοί οι Γάλλοι / Vive la France (2013)

0
  • reload, if the code cannot be seen