» » » Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017)

Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017)
Trailer
May 30 2018

Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017)

ταινια Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017) online greek subtitles Η Ζιλιέτ έχει παιδικά τραύματα και αδυνατεί να λάβει αποφάσεις. Όταν χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές αλλά ιδιαίτερα ανάμεσα σε δυο επιλογές, αυτή πελαγώνει, παγώνει και πανικοβάλλεται. Τα χρόνια περνούν και η Ζιλιέτ δεν έχει λύσει το πρόβλημα της. Αντίθετα, έχει αναθέσει στον πατέρα της και τις δυο κολλητές φίλες της να παίρνουν αυτές τις αποφάσεις για αυτήν, ακόμα και για τα πιο ανούσια πράγματα, όπως τι θα φορέσει κάθε πρωί για να βγει από το σπίτι. Το αποτέλεσμα, να έχει πάει 40 χρονών και μην έχει καταφέρει να συνάψει μια σχέση της προκοπής. Μετά τον τελευταίο χωρισμό της η μεγαλοκοπέλα είναι απαρηγόρητη και οι φίλες της προσπαθούν να της βρουν τον επόμενο, μέσω εφαρμογών και πάρτι. Σχεδόν χωρίς να καταλάβει πως έγινε η Ζιλιέτ θα βρεθεί να πολιορκείται από δυο αξιόλογους άντρες και αναπάντεχα θα κληθεί να πρέπει να επιλέξει κάτι, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της.

H ταινία λοιπόν τελικά, δεν αναζητά τη λύση του ψυχικού προβλήματος της πρωταγωνίστριας, αντίθετα παίρνει αυτό το προβληματικό άτομο και το μετατρέπει σε μήλο της έριδος ανάμεσα σε δυο πολιορκητές με καλά διαπιστευτήρια, ο ένας με το άρωμα του εξωτερικού και ο άλλος εγχώριο φρούτο. Το σενάριο που μια γυναίκα σε ηλικία γάμου δυσκολεύεται να αποφασίσει ανάμεσα σε δυο υποψήφιους δεν είναι κάτι το νέο στο είδος της romcom (ρομαντικής κομεντί). Παρόλα αυτά, η ταινία έχει κάποια στοιχεία εκσυγχρονισμού. Καταρχάς, την ηλικία της ηρωίδας, που είναι πλέον πατημένα 40 και αυτό φαίνεται, αν και η Αλεξάντρα Λαμί (Ζιλιέτ) διατηρεί το κορμί της σε καλή κατάσταση -και δεν παραλείπει να μας το δείξει σε μια σκηνή. Το δεύτερο στοιχείο νεοτερισμού είναι η εισροή εφαρμογών εύρεσης συντρόφων -κυρίως για σεξ- στη ζωή των ανθρώπων, στις οποίες σε σημεία γίνεται σχεδόν άμεση διαφήμιση! Στον αντίλογο, όμως, γίνεται μια εξίσωση της ψυχικής ανάγκης για σύναψη σχέσης, με το σεξ και με τον γάμο, σε μια παλαιομοδίτικη προσέγγιση των όρων.

Μικρά αστεία στιγμιότυπα δίνουν το απαιτούμενο comic releif στην κατά τα άλλα γλυκανάλατη ρομαντική ιστορία, που ακολουθεί τους κανόνες του είδους. Ο σκοτσέζος μνηστήρας Πολ, Τζέιμι Μπάμπερ (που μοιάζει και μάλλον προσπαθεί να μοιάζει στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) έναντι στο μπρουτάλ γαλλικό αρσενικό (αλά Ερίκ Καντονά) Αρνό Ντουκρέτ είναι μέσα στους ρόλους τους και τα όσα εκφράζουν μέσα από αυτόν, ο Λιονέλ Αστριέ στο ρόλο του πατέρα είναι ίσως λίγο πιο σοβαρός από όσο χρειάζεται, η αισθησιακή, σεξουάλα φίλη Σαμπρίνα Κουαζάνι για την προώθηση των εφαρμογών, ενώ η έτερη φίλη Αν Μαριβίν με τον σύζυγο της είναι εκεί για να μας θυμίσουν τα καλά και τα κακά του έγγαμου βίου. Η παραγωγή είναι γαλλοβελγική, τα γυρίσματα εκτός Παρισιού θα μας μεταφέρουν και σε Αγγλία και Σκωτία, η ταινία είναι σχεδόν δίγλωσση με έντονη χρήση της αγγλικής, ενώ αγγλικό στίχο θα βρείτε και στα περισσότερα τραγούδια που ακούγονται.

Κλασική ρομαντική κομεντί που έχει ένα βασικό θέμα, την κεντρική πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις για τη ζωή της, αλλά το οποίο αφήνει σχετικά ανολοκλήρωτο για να ασχοληθεί με τη δυσκολία της επιλογής της ανάμεσα σε δυο άντρες που την διεκδικούν. Το κακό της ταινίας είναι ότι συνεχώς κάτι θυμίζει, το καλό της είναι μάλλον πάλι αυτό, ότι κινείται σε γνώριμα μονοπάτια και ξέρεις τι να περιμένεις.


Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017) online greek subs

  • Online
  • Trailer
δειτε την ταινια Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017) με υποτιτλους, ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους android, ταινιες Κωμωδία / Αισθηματικές / New Movies / Ταινίες του 2017 με ελληνικους υποτιτλους ολοκληρες, online movies greek subs
Share!

Παρόμοιες ταινίες Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017) με υποτιτλους online


Σχόλια για την ταινια Εσύ Διαλέγεις - You Choose! - Lembarras du choix (2017)

1
  • reload, if the code cannot be seen
  1. antigoni
    antigoni
    0 19 November 2019 23:56
    Δεν παίζει γιατίίί? σας παρακαλώ φτιάξτε το!!!!!